Up next


FSHF, gjoba për trukimet - Vizion Plus - News - Lajme

0 Views
admin
4
Published on 05 Dec 2019 / In Sports

Komisioni i etikes ne Federatën Shqiptare te Futbollit ka gjobitur klubin e Bylis dhe ate te Kastriotit me nga 1.5 milion leke te rinj, pas vërtetimit te dyshimeve për trukim te rezultatit. Behet fjale për takimin e javës se 14 te superliges te zhvilluar ne dhjetor te vitit te kaluar, kur ne ndeshjen flamurtari-bylis, brenda dhjete minutave u shënuan dy gola, duke vulosur shifrat ne 3-0 për vendasit. Te tri golat ne atë ndeshje janë shënuar nga sulmuesi Migen Memelli. Me po te njëjtën shume është dënuar edhe klubi Kastriotit, i cili ka fituar 4-2 ne përballjen me Shkumbinin ne ndeshjen e datës 16 dhjetor te 2012. Pjese e penalizmit te komisionit te etikes ka qene edhe shkarkimi i trajnerit te kombëtares shqiptare te futbollit te salle, Alban Neziri si dhe zëvendësi i tij pasi dyshohet se ka trukuar rezultatin ne ndeshjen ndërkombëtare Zvicer - Shqiperi te vlefshme për euro eliminatoret për futboll ne salle. Megjithatë, ne komunikatën zyrtare te publikuar ne faqen e FSHF-se nuk janë beret e ditura detajet lidhur me provat qe organizmi me i larte i futbollit ka patur per dënimin e këtyre dy klubeve. Kohe me pare një raport i kompanisë sport radar e nënkontraktuar nga UEFA e renditi kampionatin shqiptar ne krye te listës për trukime rezultatesh me një raport 97 ndeshje ne tre sezonet e fundit.<br /><br />Ethics Commission in Albanian Federation Football club fined Byllis and that of Kastriotit with 1.5 million new lek, after verifying allegations trukim the results. It is about 14 super week meeting held in December last year, when we match Birmingham-Bylis, within ten minutes, scored two goals, sealed in figures 3-0 for the locals. All three goals in the game were scored by striker Migen Memelli. With the same amount was convicted Kastriot club, who won 4-2 in confronting Shkumbi match 16 December 2012. Part of penalizing the commission of ethics has been the dismissal of coach the Albanian national football hall, Alban Neziri and his deputy after allegedly manipulating the outcome in the international match Switzerland - Albania valid for euro eliminations for football in the hall. However, in an official communiqué published on the web FSHF that are not made ??known details about the evidence that higher body of football has had to punish these two clubs. Time ago a report radar sports company subcontracted by Albanian Championship UEFA ranked at the top of the list for trukime results with a ratio of 97 games in the last three seasons.

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next