Up next


Intervista - 21 Dhjetor 2011 - Vizion Plus

0 Views
admin
4
Published on 05 Dec 2019 / In Sports

Igli Tare, një prej futbollisteve me te suksesshëm ne dy dekadat e fundit, ka rrëfyer ne emisionin "Intervista" karrierën e tij ne futboll, nga ekipet e vogla te Gjermanisë, loja me ekipe te njohura ne Itali, ndeshjet me kombëtaren, deri tek posti i drejtorit teknik te Lacios, ne një nga kampionatet me te forta e me te bukura ne bote ne serine A. Tare sjell momentin kur presidenti i Lacios, Latito i propozoi te linte fushën për te qene pjese e Lacios si drejtorit teknik. Por njeriu qe ka një karriere te suksesshme edhe pasi la futbollin si lojtar, ka patur edhe momente te vështira ne fillimet e karrierës se tij. Tashme qe është zyrtarizuar trajneri i ri i kombëtares Gianni De Biassi, Tare i cili ka punuar me te ne skuadrën e Breshias vlerëson eksperiencën e futbollit italian qe ai do te sjelle ne Shqipëri. Kritikat me te ashpra Igli Tare ia ka drejtuar kampionatit shqiptar i cili sipas tij është qesharak për shkak te dhunës trukimeve te ndeshjeve, korrupsionit dhe dhunës. Igli Tare duke u ndalur tek e ardhmja ka lajmëruar se do te filloje një kurs si trajner duke mos e përjashtuar mundësinë për tu rikthyer një dite për te jetuar dhe punuar ne Shqipëri.<br /><br />Igli Tare, one of the most successful game which in the past two decades, has confessed to show "interview" of his career in football, from small teams of Germany, playing with popular teams in Italy, the national team matches, up to position Lazio's technical director, in one of the strongest championships of the most beautiful in the world, series A. Tare delivers when the Lazio president, Latito to leave the area proposed to be part of Lazio as technical director. But the man who has a successful career after football as a player left, has had difficult moments in his early career. Now that is the new official national coach Gianni De Biassi, Tare, who has worked with the team evaluates the experience of Brescia Italian football he will bring to Albania. The strongest criticism has led him Igli Tare Albanian championship which according to him is ridiculous because of the fixtures trukimeve violence, corruption and violence. Igli Tare, focusing on the future has announced it will begin a coaching course not excluding the possibility to return one day to live and work in Albania.

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next